Ja tak – jeg vil gerne deltage med 250 kr. i månedlig betaling

 

Skabelsen af et nyt menneske og forældreskabet


Skabelsen er en samklang af energi og fysiologi, som sammen skaber det menneske, som bliver født. Barnet er gennem fostertilstanden støttet og beskyttet af mors fysiske, følelsesmæssige og sindsmæssige lag i den tætte symbiose der er i livmoderen. Barnet er også beskyttet af far gennem hans forbindelse og kærlighed til mor og barn. Det kan være andre familiemedlemmer og kærlighedsstøtter også lægger deres støtte ind til den lille ny.

At blive forælder, eller på anden vis i hjertet tage imod et nyt menneske, er en smuk og dyb proces, som har udtryk i både det fysiske, det følelsesmæssige og det åndelige.

Og når vi åbner os op for forældreskabet, uagtet om vi planlægger at blive forældre eller ej, igangsættes en proces hvor vores følelsesvæsen og mentalitet læner sig ind i den del af vores kompetencesæt som handler om at være forælder.

Det er en forskellig rejse for os alle, men for mange gælder at det er en rejse der gennem at skabe kontakt med traumer, blokeringer og modstand også skaber et forløsningpotentiale, som vil sætte os fri og klargøre os til at tage imod både barnet og os selv i det nye der er på vej.

Den dybe proces opstarter sig selv når bevidstheden åbner for valget, eller erkendelsen, om forældreskab. Alle de kanaler i sindet, kroppen og ånden, der i samarbejde skal skabe paratheden i mennesket til at blive forælder, træder frem og bliver tydelige. Og systemet begynder at heale, balancere og tage stilling til forløsningsprocesserne i alt det nye, som integrerer sig i dig.

På forløbet omkring skabelse, graviditet og forældreskab modtager du healing til at kunne mærke dig selv og lægge din balancerede støtte ind til dit barn, gennem 11 sessioner med hvert deres indgang til det, vi alle har været igennem – skabelsen.
 

Ja tak – jeg vil gerne deltage med 250 kr. i månedlig betaling

 

Udgivelsesdatoer for de 11 sessioner

Hver session varer ca. en time, og du kan vælge at deltage ved at modtage fjernhealing, at være med på videokonference/webinar eller modtage healingen gennem video/lydfil på et senere tidspunkt.

SessionTemaDato
1Sjælens sang og hjertets kald19. januar
kl. 13.15
2Skabelsesfelt og livspensum2. februar
kl. 13.15
3Støj fra barndom og barndomstraumer2. marts
kl. 13.15
4Nervesystem og sensitivitet13. april
kl. 13.15
5Allergilag og hypersensitivitet4. maj
kl. 13.15
6Kærlighedsudveksling i de nære felter8. juni
kl. 13.15
7Kroppens reaktioner og følelseslag6. juli
kl. 13.15
8Fødsel og integration af livsflow3. august
kl. 13.15
9Forældreskab og familieskab7. september
kl. 13.15
10Mennesket og sjælsflammen4. oktober
kl. 13.15
11Kærligheden i menneskelivet5. november
kl. 13.15
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. More Info | Close